Wednesday, April 20, 2016

Hari ini 20 April 2016

Ye.. dah berkurun aku stop bercerita kat blog ni. Mungkin sebab dah ada Facebook.. semuanya dah beralih ke situ. Last2, blog aku terbengkalai camtu jer. Kalau rumah, dah usang dan berpenunggu agaknya.

Haaa.. tengok gambo. Dah anak 4 baru nak update. Hehe. Pada ketika ini, Syed Ali dah 3 tahun sebulan. Mak aiii.. almost 4 tahun rupanya. Baru aku perasan.

Sayang pulak rasanya tak mengabadikan cerita apa yang telah berlaku sepanjang waktu memeram aku ni. Cerita pasal kehidupan, cerita pasal anak anak. Aiissshhh.... Menyesalnye!!

Try laa nanti mana yang masih dlm ingatan tu, boleh laa flashback smula. Kene korek balik album, kene refer balik posting2 kat facebook tuh untuk peristiwa2 yang telah berlalu tuh. Moga istiqomah Fadhilah!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete