Wednesday, January 14, 2009

Perumpamaan yang memedihkan

Perbualan aku ngan Haziq malam tadi....

Haziq: Mama, senyum laa.. kite nak tengok muka mama

Aku pun senyum laa dengan senyuman yang paling manis kononnye....

Haziq: Mama.. tengok muka kite betul2.. kite nak tengok muka mama (suruh aku betul2 mengadap muka dia)

Haziq: Muka mama kan... macam... macam...

Aku: Macam apa?

Haziq: Macam ketapi

Sama sangat ke muka aku cam ketapi????? Tak puas hati seh!!!!

11 comments:

  1. akekekeke... jenuh nk bandingkan 2 photo tu.. aper laa yg sama sgt akekekeke

    ReplyDelete
  2. Hahahahhahahah! pandai haziq!

    ReplyDelete
  3. hahaha.. takde idea la tuh.. hahaha.. comel sgt!! muke auntie fara laks mcm ape laks?? basikal ada tak?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. memang ada la mirip mirip macam keretapi jadian..pasni nama kena tukar jadi mamatrain...muahahaha

    ReplyDelete
  6. haziq byk sgt tgk cite thomas & fren la tu. persamaan mama dia ngan keretapi tu adalah serombong asap. bile mama dia cengit ada la persamaan ngan serombong tu... hahahaha

    ReplyDelete
  7. Lu jangan macam2 lintau! cengit2 sensetip tau! hahaha

    ReplyDelete
  8. hahahah pandai haziq buat lawak dengan mama,uncle kama nank tanya haziq, muka mama cam keretapi tuh keretapi mana? kalau keretapi bullet tuh ada iras2 tang hidung laaa.

    ReplyDelete
  9. apasal aku mcm sependapat dengan haziq ni! hahahaha....jgn marah fadh, gurau jek. ^_^

    ReplyDelete
  10. aduhai haziq.. haziq ada je dialog ngan mama buat untie laili pecah perut tau!!

    ReplyDelete
  11. FAHD..KAT FRIENDSTER AKAK TAK LEHH SEND MSG..AKAK TAHU DAH FADH KAT JB..TU PUN KAK AIDA BERITAHU..TAPI MASA FADH DAH PINDAH PUN...MACMN OK?
    ANAK2 DAH BESAR2 YERR..LELAKI SEMUA..SAMALAH KITO....HHIIII NNTI ADD KAT BLOG AKAK..fb PUN ADA..SENANG YMLAH naperxcaya@yahoo.com OK BYEE TAKE CARE....

    ReplyDelete