Thursday, April 16, 2009

Apa Ada Dalam Beg Anda

Cam excited nak jawab Tag dari Fara nih... sebab dalam beg aku ada macam2 benda merepek. Lipas mati jer takde...

1. find a very safe place
rumahku syurgaku... with my husband n kids

2. take a picture of your current handbag and its content
handbag cap ayam.. dah barai pun kalau tengok betul2...

3. reveal all the items in your bag
Now u will know why i named this blog "Aku Yang Selsema". Sapu tangan "mokus" itew! hihik!
Timberland tipu. Sebelum beli purse ni.. aku dah terbeli purse kulit babi. Cilakak!
Partition 1:
Broucher Investment Bank Islam, Buku Nota dari zaman aku anak dara tuh (no tepon n address boyfriend lama pun ada lagi dalam tuh), business card taylor, losyen, jamu untuk kesihatan dalaman.. hehe and last tube tu adalah ubat sakit mata.
Partition 2:
Serbuk inai pun ada dalam beg aku ek... bookmark keagamaan sebab derma kat giant, paint killer n ubat demam, Zam-Buk (digunakan untuk saat2 kecemasan sebab hero2 aku tu kan active... benjol laa. lebam laaa), Flyers homeophaty pasal ubat minda tuh dan bekas business card.
Partition Rahsia (zip tengah):
Buku Klinik Panel Company, Buku Bank Rakyat, Buku Tabung Haji, duit yang nak dimasukkan ke akaun tabung haji tapi tak masuk2 lagi, voucher tesco, kertas2 yang aku print pasal petua pendidikan anak2, pen, sampul raya standby untuk salam keruk dan juga roti wanita. :P

Zip Tepi:
Kad Library Haziq n Fahim, Plaster untuk kecemasan, tiket bas kenangan (1st time naik bas ngan syed.. simpan woo tiketnye), lipstik pelbagai kaler dan juga keychain yang kafi kasi.

4. the must have items in your bag?
Most of the items above including my hp. Tapi hari ni handphone dalam poket seluar. Terus lupa nak amik gambo.

5. the most embarrassing item?
Ubat buasir.. hahahaha

6. the tiniest item?
Pendrive... takde dlm gambo.. tengah pakai kat PC.

7. tag as many people as you like:
Kafi, Anor, Kak Fazlin, Ezul, Ayu MMU, Ain MMU,Halim, Haris & Pak Ya (pak ya ada blog tak?)
(***tak jawab SIAP!)

7 comments:

  1. nasib baik takde panties pakai buang..ahaks..lelaki mana ada handbag..nak jawab tag camne?

    ReplyDelete
  2. kalau lelaki... apa yang ada dalam wallet pun blehhhh

    ReplyDelete
  3. perhh fadh.. mcm2 ada dlm hbag hehehe.. mujur elephant x muat akekeke

    ReplyDelete
  4. kak fadh...begitu telus dan transparent..sumer isi perut beg keluar..hahah

    ReplyDelete
  5. wah..bukan main lagi..ubat buasir pun ada..hahaha
    akak rase, fad boleh bukak kedai runcit..ala2 mini mart pun ok..lagipun kat kawasan tu tak ade kan??
    hahaha..tgk dlm beg akak, lagi banyak..besar beg besar lak barangnya..

    ReplyDelete
  6. akak jwb nanti..nampaknye kena gak amik gambar
    nasib hbag baru
    hahahaha

    ReplyDelete