Thursday, May 28, 2009

Tolong!!!

Boleh tak sesapa kasi aku kata2 semangat untuk buat bersenam mengempiskan perut!

Aku tension perut aku tak kempis2.. tp dalam masa yang sama.. aku malas nak sit up. Aku pinjam Uzap Osim adik aku pun.. tak konsisten pakai setiap hari.

Apa nak jadi dengan aku ni.

Sapa ada petua yang cepat dan mudah? (aku suka cara express tapi yang tak bahaya dan tak berak2.. aku serik!)

11 comments:

  1. lukis je pakai permanent marker line-line ala6 pax kat perut tu...pasti nampak macam kempis..

    ReplyDelete
  2. hahahaha... bernas nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idea mu itew!

    ReplyDelete
  3. xde jln mudah k...sume perkara kena rajin...

    klu nasihat aku gi jogging lebih dr 10 minit...seminggu 2 kali...

    ReplyDelete
  4. ada beb.. tapi cost aaa.. liposuction.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. nanti nak gaks tgk perut kak fadh yg tk kempis tu leh.. leh compare ngan org branak satu nih.. huhuhu.. buncits semacam weeehhh... lor jeks cemerlang..

    ReplyDelete
  6. kak fadh,

    the best selalu utk abs is to do crunch exercise. jogging biasanya utk paha dan betis. crunch exercise senang je.... golek2 kat bola besar sambil tgk tv. sambil menetek pon bole buat :)

    ReplyDelete
  7. wahhh.. cam best jer nani....

    tapi ada info yang ko belum update nani... anak kak fadh dah benti netek laaaaa.. heheheh

    ReplyDelete
  8. fadh, aper kate tambah lgk sorg, pastu leh jaga masa dlm pantang
    hahaha k.aida ni ckp pandai.. sendiri pn x kempis2 lgkk huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. kak aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tu bukan makin kempis perut nya.... siap ada isi lagik dalam tuh.. wohohohohoh...

    saya terpaksa reject idea kak aida nih... hehe

    ReplyDelete
  10. melor rasa idea kak aida tu mmg ade betulnyer. sekurang2 nyer ade alasan untuk terus mengepam badan tanpa org lain komplen kite gemuk. So tade la membazir masa dan tenaga kempiskan perut skang, sdgkan next 2 years nak pregnen balik ..kene kempiskan lagi dan seterusnyerlah. Melor rasa eloklah kak fadh dan abg syed bawak bincang hal nih. hahahahahahahh! jgn mare aa.

    ReplyDelete